På svenska In English Auf Deutsch 

WATERCLOUDS är ett svenskt hårvårdsmärke som är utvecklat av en grupp personer med en gedigen bakgrund i frisörbranschen. Produkterna från Waterclouds produceras i Sverige och är speciellt framtagna för typiskt skandinaviskt hår. Genom erfarenhet och kunskap har Waterclouds framställt en serie med noga utvalda ingredienser för varje enskild produkt.

WATERCLOUDS VISION har varit att skapa ett närproducerat högkvalitativt hårvårdsmärke som tar hänsyn till miljön utan att kompromissa med kvalitén.

Effekten hos Waterclouds-produkter bygger på en mix av ingredienser från den nordiska naturen och de mest effektiva ingredienserna i världen, genom den senaste teknologin och gedigen Yrkeskunskap. I produktion och produktutvecklingen strävar vi efter att våra produkter undviker ingredienser som bryts ner långsamt eller belastar miljön på andra sätt. Visionen är att alla waterclouds-produkter i framtiden ska ha så liten påverkan på miljön som det bara går.

Vi använder idag naturidentiska, naturligt härledda och säkra syntetiska ingredienser. Dessa garanterar att produkterna är säkra, effektiva och miljövänliga. Idag är 99% av alla waterclouds produkter parabenfria.

Waterclouds testar inte sina ingredienser eller färdiga produkter på djur eller låter andra göra det, vi använder oss av alternativa metoder för att garantera säkerheten hos våra produkter. Waterclouds följer alla gällande förordningar i EU avseende test av kosmetik.

Alla waterclouds produkter är vegan med undantag från några som innehåller antingen Peg-8 bivax eller lanolin (fett) från lamull.

Ingredienserna beställer vi av ansvarstagande och etablerade leverantörer, som måste utföra De test som produktsäkerheten kräver. De följer även eu- regler och förordningar.

WATERCLOUDS THE DUDE är Inspirerad av den tidlösa stilen från 50-talets barbershops med en modern twist. Vi ville göra moderna, men ändå traditionella produkter till manlig skönhetsvård. Waterclouds The Dude är ett svensk varumärke som är tillverkat med de bästa ingredienserna för att ge kunderna det bästa inom manlig skönhetsvård. Waterclouds står för kunskap, kvalitet och förtroende.